Deze dienst is al beschikbaar vanaf
29,95 pm

Wat is een CMS?

Een CMS is het systeem achter de website waarmee je de website zelf kunt beheren. Via het CMS kan je pagina's maken zonder dat je verstand hoeft te hebben van programmeren. Je kunt wijzigingen doorvoeren in de teksten en titels op je website en je kunt nieuwsberichten plaatsen.

Eenvoudig en makkelijk te begrijpen

Bijna nog belangrijker dan de website zelf, is een handig CMS waarmee je je makkelijk en snel je website kunt bewerken. Sommige CMS-en zijn zo ingewikkeld dat je een cursus nodig hebt om het te kunnen begrijpen. Ons CMS is juist supersimpel en makkelijk in gebruik. Je hoeft niet te kunnen programmeren, je hoeft zelfs geen enkele technische kennis te hebben om het te kunnen begrijpen.

Werken op de live-versie van de website

Wijzigingen voer je direct door op de live-versie van de website. Je ziet direct hoe je aanpassingen er uitzien. Op deze manier kan je snel zien hoe een bepaalde foto uitkomt op je website of waar je een tekst moet aanpassen.

Nieuwe pagina's en nieuwsberichten

De kant-en-klare templates maken het makkelijk om snel nieuwe pagina's en nieuwsberichten toe te voegen. Wil je foto's, video's of andere bestanden toevoegen? Geen probleem, met een enkele muisklik voeg je allerlei extra bestanden toe aan je pagina.

Enthousiast?

Gebruik een van de onderste knoppen om contact met ons op te nemen. We vertellen je graag meer!

Mail onsBel ons

Neem contact met ons op

We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00