Deze dienst is al beschikbaar vanaf
1495,00

Nieuwe website

Heb je een nieuwe website nodig voor jouw locatie? Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van locatie-websites voor vakantiehuizen, groepsaccommodaties, vergaderlocaties, trouwlocaties, uitvaartlocaties, hotels, campings en bed & breakfast. De nieuwe website kan geheel in jullie eigen huisstijl worden gemaakt, waarbij het boekingssysteem naadloos wordt geïntegreerd.

CMS

De gehele website kan door jezelf worden beheerd. Je hoeft geen enkele kennis te hebben om met ons handige CMS te kunnen werken. Wanneer je ingelogd ben, kan je direct op de website zelf wijzigingen doorvoeren. Hierdoor zie je realtime hoe jouw wijzigingen er uit komen te zien. Handiger kunnen we het niet maken.

SEO

Vanzelfsprekend wordt de website geheel SEO-geoptimaliseerd. Dit houdt in dat er goede meta-titels en teksten gebruikt worden, dat alle alt-teksten en koppen goed zijn ingesteld en dat de website voldoet aan alle Google-richtlijnen. En natuurlijk is jouw nieuwe website heel snel en zeer goed vindbaar.

Enthousiast?

Gebruik een van de onderste knoppen om contact met ons op te nemen. We vertellen je graag meer!

Mail onsBel ons

Neem contact met ons op

We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00