Foto's toevoegen

Foto's toevoegen

Het toevoegen van foto's van de accommodatie is van essentieel belang om de accommodatie te vermarkten. Maar hoe werkt het toevoegen van foto's nou precies? In deze handleiding kom je alles te weten over het toevoegen van foto's.

Hoofdfoto

Allereerst is het van belang om de hoofdfoto van de accommodatie toe te voegen. Dit is de foto die zichtbaar is op het locatieoverzicht. Het is belangrijk dit een aantrekkelijke foto van de locatie is, aangezien deze foto de eerste indruk wekt bij de bezoekers. De hoofdfoto voeg je toe door onderstaande stappen te volgen:

 1. Ga naar de website boeking.voorlocaties.nl en log in met de bekende gebruikersnaam en wachtwoord.
 2. Klik op het tabblad 'Marketing' bovenin de pagina.
 3. Je ziet een overzicht van de toegevoegde accommodaties. Klik op het parapluutje achter de accommodatie waarvan de hoofdfoto dient aangepast te worden.
 4. Op de pagina zie je 'Upload hoofdfoto' staan. Klik op 'Bestand kiezen' en selecteer de gewenste foto die je wilt toevoegen als hoofdfoto.
 5. Scrol op de pagina naar beneden en klik op 'Gegevens wijzigen' om de wijzigingen op te slaan.

Je hebt nu de hoofdfoto van je accommodatie aangepast.
Let op! De foto is niet direct zichtbaar op de website. Elke dag worden de gegevens uit de database automatisch op een vast tijdstip geüpdatet. Zodra deze update is voldaan is de nieuwe hoofdfoto zichtbaar op de website.

Overige foto's toevoegen

Om de pagina van de accommodatie volledig te maken, is het naast het selecteren van de hoofdfoto ook van belang om overige foto's van de accommodatie toe te voegen. De combinatie van foto's dienen als sfeerimpressie van de accommodatie. Je voegt de foto's als volgt toe:

 1. Ga naar de website van boeking.voorlocaties.nl en log in met de bekende gebruikersnaam en wachtwoord.
 2. Klik op het tabblad 'Marketing' bovenin de pagina.
 3. Je ziet een overzicht van de toegevoegde accommodaties. Klik op het parapluutje achter de accommodatie waarvan de foto's dienen aangepast te worden.
 4. Bij de iconen zie je in het midden 'Foto's' staan. Klik op dit icoon.
 5. Klik op 'Nieuwe afbeelding toevoegen'.
 6. Vervolgens vul je bij 'Titel afbeelding' een passende titel in voor de afbeelding. Is het een foto van de keuken, vul dan bijvoorbeeld 'Keuken *accommodatienaam* in.
 7. Onder 'Upload afbeelding' klik je op 'Bestand kiezen'. Selecteer vervolgens de foto die je wilt toevoegen passend bij de titel die je bij stap 6 hebt ingevuld.
 8. Klik op 'Afbeelding toevoegen'.

Je hebt nu een foto toegevoegd van de accommodatie. De foto is direct zichtbaar op de locatiepagina van je accommodatie. Om meerdere foto's toe te voegen herhaal je bovenstaande stappen.

Klaar!

Gefeliciteerd! Je hebt nu de hoofdfoto en overige foto's toegevoegd!

Neem contact met ons op

We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00