Vergaderruimtes toevoegen

Wil je andere prijzen invoeren? Bekijk hier de andere mogelijkheden.

Vergaderruimtes toevoegen

Ga naar 'Accommodaties' in de menubalk en klik op het kalendertje bij de acties van de accommodaties (3e icoontje achter accommodatie).

Vergaderruimtes toevoegen

Hier kun je de beschikbaarheid van je vergaderlocatie beheren en verschillende vergaderruimtes toevoegen. Per vergaderruimte kunnen er prijzen en zaalcapaciteit worden toegevoegd.

Beschikbaarheid toevoegen

Bij 'Beschikbaarheid toevoegen' voeg je enkel de periode (bijvoorbeeld een seizoen of jaar) in waarin de vergaderruimtes voor de klant beschikbaar zijn. Let op: wanneer de einddatum komt te vervallen kan je locatie geen boekingen meer ontvangen. Zorg er dus voor dat je de beschikbaarheid minimaal 12 maanden vooruit invult.

Zalenoverzicht

Wanneer je op deze knop klikt zie je het overzicht van de zaalruimtes van jouw locatie. Door op het potloodje te klikken kun je de zaalruimte een naam en omschrijving geven, een foto toevoegen, prijzen invoeren en de capaciteit per opstelling invoeren.

Tip: zijn de prijzen voor de zaalhuur inbegrepen in je vergaderarrangement? Vul dan "0" in bij de prijzen.

Tip: biedt je geen overnachtingen aan op je locatie? Laat de velden "prijs voor een dag en overnachting", "prijs voor twee dagen en een enkele overnachting" en "prijs voor drie dagen en twee overnachtingen" leeg.

Zaal toevoegen

Wil je meer ruimtes toevoegen? Klik dan op de knop "Zaal toevoegen". Nadat je een verblijfsnummer hebt toegewezen aan deze zaal, kan je teruggaan naar het zalenoverzicht en middels het potloodje de betreffende zaal bewerken.

Zaal verwijderen

Per ongeluk een zaal teveel toegevoegd? Klik op de knop "Zaal verwijderen" en geef het nummer op van de zaal de je wilt verwijderen.

Bekijk de video

Bekijk de instructievideo hieronder voor een uitleg over het invoeren van de vergaderruimtes.

Neem contact met ons op

We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00